Екип

Аспарух Вълчев

   По-скоро известен като Аспо, той е един от основателите и председател на СК „Чудните скали”. Сертифициран инструктор по спортно катерене и алпинизъм от 2004 г., сноуборд инструктор от 2006 г. Има най-различни екстремни хобита като: гребане с каяци, свободни и водолазни гмуркания, ски, парапланеризъм и много други. Създател на Зеленото приключенско училище на нашият клуб, той е ръководител в него от първите стъпки през 2008 година.

Георги Антонов

   Машинен инженер по професия и авантюрист по душа, лятото стихиите му са скалите и водните спортове, а зимата – ските и снеговете в планините. Извън сложните лабиринти на инженерните таблици и чертежи, в клуба взема дейно участие в организирането на всякакви клубни мероприятия, състезания и приключения в страната и чужбина. С особена лекота и желание се впуска във всяко авантюристично начинание…

Стамен Тодоров

   Любител на екстремните спортове и приключенията сред природата. Без значение дали се катери, бяга, скача, спуска се с каяк,  кара колело, сплитборд или е високо в планината – фотопаратът е винаги с него.

Обича работата с деца (малки и големи). Активно организира Летни лагери и приключенски програми. По образование компютърен специалист, но усилено бяга от стоенето в офис от 8 до 5. Член на СК „Чудните скали“  от 2009 г.