Екип

Аспарух Вълчев

   По-скоро известен като Аспо, той е един от основателите и председател на СК „Чудните скали”. Сертифициран инструктор по спортно катерене и алпинизъм от 2004 г., сноуборд инструктор от 2006 г. Има най-различни екстремни хобита като: гребане с каяци, свободни и водолазни гмуркания, ски, парапланеризъм и много други. Създател на Зеленото приключенско училище на нашият клуб, той е ръководител в него от първите стъпки през 2008 година.

Георги Антонов

   Машинен инженер по професия и авантюрист по душа, лятото стихиите са му скалите и водните спортове, а зимата – ските. В клуба, основен приоритет за него са заниманията с нови и ентусиазирани хора, организирането на клубни мероприятия и пътешествия. За него всичко е добре, когато свършва добре и всеки е доволен посвоему.

Стамен Тодоров

   Любител на екстремните спортове и приключенията сред природата. Без значение дали се катери, бяга, скача, спуска се с каяк,  кара колело, сплитборд или е високо в планината – фотопарата е винаги в него.

Обича работата с деца (малки и големи). Активно организира Летни лагери и приключенски програми. По образование компюърен специалист, но усилено бяга от стоенето в офис от 8 до 5. Член на СК „Чудните скали“  от 2009 г. 

Диана Благоева

   Член на клуба от 2011 г., психолог и сертифициран обучител „меки умения“. Обожава да пътува, природата, катеренето и всичко в тази комбинация. Взема участие като ръководител в летните лагери.

Женя Виделова

   Женя, или Женшен, е любител на екстремните спортове, забавления и приключения сред природата. Студент по педагогика през студените месеци, а през лятото — в гората с децата.