Гребане с каяк

20.04.2015

Гребане с каяк по реки, язовири и в морето

Усетете вълнението от движението и прохладата от водата през горещите летни дни, плъзгайки се леко по нея с каяк. Насладете се на причудливи скални феномени и невероятни гледки сред природата. Наблюдавайте редки птици и други диви животни. Впуснете се в едно незабравимо приключение с приятели и опознайте едни от най-потайните кътчета на нашата родина.

СК “Чудните скали” предлага разнообразни предложения за гребане с каяк в сладки и солени води за вас, вашето семейство и приятели.

Едни от най-често посещаваните места за тази цел са: река Камчия, Чудните скали (язовир Цонево), местност Паша дере, село Тюленово (село Камен бряг) и нос Калиакра, но екипът на клуба е винаги отворен за нови предложения и приключения от страна на желаещите.

Възможни са както еднодневни, така и двудневни преходи с нощувка на палатка. Гребането може да бъде комбинирано с някои от другите предложения на клуба, като: скално катерене, влизане в пещера, въжени атракции (тролей, рапел) и др.

Необходима екипировка: бански и тениска или неопренов костюм, лятна шапка, слънчеви очила, крем против слънчеви изгаряния, чехли или сандали, хавлия, дрехи за преобличане, вода за пиене