Пролетно катерене край Варна, тест на еспадрили BOREAL и каякинг

21-05-2022
Липсваха ли ви чудните катерачни дни сред избуяла зеленина и ароматни залези? Ние сме в пълна катерачна готовност и обявяваме официален старт на пролетната ни серия катерения, придружени с безплатни тестове нa еспадрили 🤩
Очакваме ви за второто ни катерачно събитие от серията, в района на слънчева Варна, на обект Чудните скали/Wonderful Rocks, където ще носим няколко от водещите модели на испанската марка BOREAL. Координати на локацията:
https://maps.app.goo.gl/4nY5auQfuBUAMwK26
 
👌Kолегите от магазини „Стената“ ще ни запознаят с тънкостите на спортното катерене и екипировката за практикуване на този спорт. Елате, защото радостта от чистия въздух, красивите гледки, усвоените умения и новите запознанства не са за изпускане!
📌Какво ми е необходимо?
Задължителна регистрация за събитието: https://forms.gle/x9kJAuhnB3RC4vZL7
 
✅Вода и нещо за хапване
✅Добро настроение
✅Удобен панталон
✅Застраховка
 
📌Какво точно означава тест на еспадрили и как ще се случи?
Ще имате възможността да пробвате няколко различни модела еспадрили при реални условия – на скали. Това е най-добрият възможен начин да решите кои модели и размери ще ви паснат най-много.
В деня на събитието, просто елате до скалите за катерене, на който ще сме, а ние ще бъдем подготвени с нашите еспадрили, интересен инвентар. Нашите опитни консултанти ще ви помогнат и съдействат да изпробвате нещо ново и/или да направите сравнение..
Можете да тествате толкова чифтове, колкото желаете и сте добре дошли да продължите да се катерите с тях до края на демонстрацията!
Освен богатото разнообразие от еспадрилите на BOREAL ще носим и катерачна екипировка от EDELRID: въжета, протриващи устройства и карабинери, които ще може да разгледате и пробвате.
 
📌Ще мога ли да закупя еспадрили на мястото на събитието?
Продажбите на място няма да бъдат възможни. Но сме предвидили нещо по-добро: всички присъстващи ще получат ваучер за –15% отстъпка, валиден до края на годината, с който ще могат да закупят желания катерачен инвентар или друга екипировка на специална цена от магазини „Стената“.
 
👌Инструкторите от СК“Чудните скали“ ще се постараят да внесат още разнообразие в програмата – в неделя ще има организирана група с каяци, която ще пътешества из язовира в неделя, 22.05.2022 г. Мероприятието започва в 10:00 ч. и е с продължителност около 2 часа. Подходящо е за начинаещи.
📌Какво ми е необходимо?
Бански или подобен тип дрехи, които да имате предвид, че може да се намокрят, сандали или джапанки, шапка, шише вода.
📌Къде трябва да бъда?
Стартът е от брега пред хотел „Изгревът“, с. Аспарухово
https://maps.app.goo.gl/6JuTqvsEzEqvdThw9
 
📌Колко струва?Цената за възрастен е 50 лв, като за участници в теста на еспадрили BOREAL има отстъпка от 20%. Децата ползват допълнителна отстъпка.
📌Трябва ли предварително записване?
Да, трябва да се обадите за резервация на тел. 0888 888 006, Аспарух Вълчев.
Минимален брой участници за провеждане на мероприятието с каяци – 6 участника.
Очакваме ви!