ДП – боулдър – НСА – 25-26.03.2023 г.

30.03.2023

Изминалия уикенд взехме участие в държавното първенство по боулдър за деца, юноши и девойки в НСА. Натрупахме още малко опит, изправихме се пред нови предизвикателства и научихме още уроци.

В групата на най-малките, Кати (Катрин Костадинова) направи 8 флаша на 8-те боулдъра и се окичи с златен медал в нейната възрастова група.

Във втората група Рони (Вероник Костадинова) с топ в последните секунди се изкачи на второ място на почетната стълбичка заедно с Даниела Мирова от КА “НСА”, София. Ани (Анастасия Тодорова) зае 4-то място само с една зона по-малко. Рада Проданова продължава да трупа опит и умения, като в това състезание се класира на 15-то място от 24 участнички.

При по-големите, Стефчо (Стефан Кирчев) зае 5-то място в крайното класиране за 5-та група, а Коко (Калоян Мутафчиев) зае 4-то място след големите машини от 7-ма група в едно от първите си състезания по катерене.

Благодарим на нашите спонсори за подкрепа. За това състезание бяхме подпомогнати изключително много от Milko Minchev- Steelimpex (https://www.steelimpex.eu/).